Om oss

Vi lovar att erbjuda engagerade och nyfikna konsulter med expertis till kunder inom stadsutveckling, infrastruktur och projektbaserad verksamhet, både i offentlig och privat sektor. Våra huvudområden är projektledning, ekonomi och projektstöd.  Vi lovar att ge våra konsulter de bästa förutsättningarna för att prestera genom att ha en stark gemenskap, coachande ledarskap och stort fokus på hållbart arbetsliv och samhälle.

 • Vi har nyfikenhet som drivkraft och projekt som passion
 • Vi bidrar till framtidens infrastruktur
  genom vår kompetens och nyfikna inställning
 • Vi tar hand om våra kunder, och varandra
  genom att vara öppna och lyhörda.
 • Gubbfritt since 2017
 • Schysst balans och tempo för våra konsulter.
  Vi lånar varandras tid.
 

Våra värderingar

Vi anser att vi ska nyttja tiden vi har tillsammans så klokt som möjligt. Detta sker, enligt oss, genom en balans mellan den privata tiden och arbetstiden. Vi ser det som att vi lånar tid av våra kollegor när en kollega anställs, på samma sätt lånar vi ut vår tid till alla anställda. Hos oss är det viktiga att alla trivs med helheten i sitt liv. Vi är övertygade att vi på detta vis når bäst resultat för alla.

Vi värderar nyfikenhet och passion för projekt högt, med denna inställning och vår kompetens vill vi bidra till att de projekt vi deltar i lyckas att möta kundens ambitionsnivå. Genom öppenhet, nyfikenhet och lyhördhet värnar vi om våra kunder, våra projektmedlemmar och om våra kollegor.

Vår drivkraft är vår passion för projekt.

Vi vill vara del av att utmana en bransch som historiskt sett inte varit särskilt jämställd. Det är vi trötta på. Därför brukar vi säga att vi är ett gubbfritt företag. Det har inget att göra med vare sig kön eller ålder, det handlar om ett mindset. Ett tankesätt om att alla är viktiga i teamet, att stå upp för jämställdhet i alla led och utmana normer. Denna ide genomsyrar våra värderingar. Vi älskar gubbar, missförstå oss rätt. Men en gubbig attityd har ingen plats hos oss.

Vi på MAY

Image

Josephine Hennevelt

Josephine sjunger i bandet Radiant Beat och gillar hinder- och geggamojalopp. Brinner för uppföljning av projektekonomi och Controlling.

Josephine är också VD för MAY, ring henne gärna angående uppdragsförfrågningar, samarbeten eller rekryteringar.

Image

Karl Holmström

Karl finner glädje i att springa en runda i skogen när andan faller på. Under arbetstid är Karl projektledare och arbetar i flera större infrastrukturprojekt.

Han är riktigt vass på anbudsgranskning och tidsplanering.

Image

Emma Göthe

Emma älskar hotellfrukostar och att upptäcka nya städer. Till vardags jobbar Emma med projektledning och har mycket erfarenhet från VA-relaterade uppdrag.

Hon är en stjärna på samordning, ledningsavtal och VA-utredningar.

Image

Lovisa Altsäter

Lovisa är en sprudlande tedrickare som gärna upptäcker nya smaker i köket.

Som konsult tar sig Lovisa gärna an uppdrag inom projektkoordinering och projektekonomi.

Image

Anton Hjalmarsson

Anton är en Börs- och finansintresserad sportfåne som när Vinterstudion håller stängt gärna umgås med familj och vänner.

På MAY jobbar han som controller och älskar siffror och analys.

Image

Lina Al-Waeli

Lina är schackmästaren som gärna upptäcker både nya platser och nya maträtter. Hon är en hejare på fakturaflöden och brinner för ekonomi och service.

Lina arbetar främst med projektekonomi och ekonomiadministration.

Image

Johanna Rahn

Johanna är en social kameleont som  älskar god mat och dryck och att umgås med människor. Hon tar med sig en sprudlande energi in på kontoret och bjuder gärna på sig själv.

Hos oss arbetar  hon idag som Cost Control & Planning manager och har en god erfarenhet av team leading, processledning och brinner för ekonomi och service.

Jobba hos oss?

Delar du våra värderingar och tror att du skulle passa hos oss? Let us know! Vi berättar gärna mer om oss och MAY över en kopp.

Kvalitet- och miljöledning

Vi arbetar efter ett kvalitetsledningssystem som är kopplat till ISO 9001, detta innebär att vi ständigt arbetar med förbättring inom våra verksamhetsområden på ett strukturerat och processinriktat vis. Kvalitetsledningssystemet medverkar till en positiv utveckling av vår förmåga att tillhandahålla tjänster.

Vi arbetar efter ett miljöledningssystem som är kopplat till ISO 14001, detta innebär att vi kontinuerligt arbetar för att ha en mindre negativ miljöpåverkan i vår verksamhet. Vi gör detta genom att tillämpa ett livscykelperspektiv i miljöarbetet.