Skip to main content
Nytt Uppdrag!

Thomas är projektledare för genomförandeskedet för bussdepåer hos Västtrafik.

Thomas Franzén
Projektledare

Nytt uppdrag!

I förra veckan började Thomas Franzén ett uppdrag som Projektledare för genomförandeskedet för bussdepåer hos Västtrafik. Det innefattar arbete med en bussdepå i Järnbrott och vid Vädermotet i Göteborg samt Timboholm i Skövde. Projekten är en del utav strategin för regionen att ha rådighet över bussdepåer och driva på elektrifieringen av fordonsflottan. Utöver detta så kommer han medverka i etableringsprojekt i regionen vid byte av bussoperatör.
 
"Det ska blir roligt med nya utmaningar och få arbeta med projekt som är viktiga för kollektivtrafiken i regionen och för ett ännu mer hållbart resande. Detta blir en ny vinkel för mig i projekt som jag delvis stött på eller hört talas om innan. För mig som nyttjar kollektivtrafiken i princip varje dag så känns det ju extra roligt att få vara med och bidra" säger Thomas.

Det ska bli spännande att följa uppdraget tycker resten av gänget!#Västrafik #elbuss #skövde #Göteborg #bussdepå

Fler artiklar

Drömarbetsdag

Vi har en vision om ett härligare arbetsliv. Därför har vi under hösten har vi fokuserat lite på en reflektionsuppgift för att få fram viktiga ingredienser för att få dagarna härligare!

Hamnbanan

Godstågen rullar nu genom tunneln på Hamnbanan. Ett projekt vi har följt länge.

Blodomloppet

Igår var vi ett gäng som sprang blodomloppet tillsammans i Slottsskogen.